De inschrijving is gesloten

Je kunt je nog wel inschrijven als reservekandidaat.

Inschrijven als reservekandidaat

Eindhoven - De vijf van Vorst

De Vijf van Vorst in Eindhoven, alle ruimte voor buitengewoon genieten!

Tegen het hart van Eindhoven, in stadsdeel Woensel, maakt een voormalig schoolgebouw plaats voor een nieuwe gasloze woonwijk. Nieuwbouw en historisch groen ontmoeten elkaar in vijf woonblokken aan de Van Vorststraat. De vijf van Vorst staat voor ruimtelijk, groen, comfortabel en duurzaam wonen. Dichtbij de stad en met alle faciliteiten in de buurt. Ontdek de parkwoningen, gebouwd in het groene hart van de wijk. Of kies voor één van de laanwoningen, grenzend aan statige lanen met volwassen bomen. De vijf van Vorst geeft ruimte aan in totaliteit 157 woningen met een woonoppervlakte van 110 tot 145 vierkante meter en privé parkeergelegenheid.

Architectenbureau Mulleners + Mulleners koos voor een ontwerp waarbij gespeeld is met verschillende gevels, steenkleuren én materialen. De vijf van Vorst staat voor duurzame nieuwbouw in een fijne buurt. Buren hebben contact met elkaar en kinderen kunnen heerlijk buitenspelen. Welkom bij De vijf van Vorst.

Duurzame gasloze woningen, klaar voor de toekomst!
De woningen van De vijf van Vorst zijn niet aangesloten op aardgas. Alle woningen hebben standaard een slimme duurzame installatie (een zogenaamde WKO) met vloerverwarming en vloerkoeling. Hierdoor ontstaat er een hogere comfort in je woning.

Maak je de keuze voor extra zonnepanelen dan kan je woning zelfs volledig energieneutraal worden! Interessant voor het milieu en goed voor je portemonnee.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Brochure De Vijf van Vorst


Download

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: