Header

Oplevering & afwerking

De woningen in 5 van Vorst worden in december 2020 opgeleverd. Wij informeren jou vanzelfsprekend tijdig wanneer jouw woning wordt opgeleverd. Hieronder de meest gestelde vragen voor wat betreft de oplevering en afwerking van de woningen.

 

Meest gestelde vragen

Deze vragenlijst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, echter wijzigingen zijn voorbehouden. Aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend.

Alles uitklappen

Volgens de huidige planning worden de woningen omstreeks december 2020 opgeleverd. Let op! Dit is een prognose, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. 

Nee, de woningen worden voorzien van een luxe keuken inclusief diverse inbouwapparatuur en een complete badkamer met modern sanitair.

In elk woning zit een luxe witte keuken (Bribus) met een zwart composiet aanrechtblad en zwarte composiet wandplint (90 mm) en ATAG inbouwapparatuur. Te weten een inductiekookplaat, RVS afzuigkap en composiet achterwand, geïntegreerde vaatwasser, combioven-/magnetron en een koel-vriescombinatie.

Elke woning is voorzien van een comfortabele badkamer met vloerverwarming en sanitair van het merk Villeroy&Boch. De badkamer beschikt over een inloopdouche met draingoot, een wastafel met kraan en daarboven een spiegel (formaat 570 x 400 mm) en een vrijhangend toilet. De inloopdouche is voorzien van een glazen douchewand met deur.

De wanden in de badkamer worden volledig betegeld. Deze tegels zijn in de kleur wit en het formaat 250 x 400 mm. De tegels op de vloer zijn uitgevoerd in de kleur grijs, formaat 300 x 300 mm. Het plafond is afgewerkt met wit spuitwerk. De indeling van de badkamer is weergegeven op de verhuurtekeningen in de plattegronden op deze website. 

Met uitzondering van de meterkast en de technische ruimte / berging, alsmede de toiletruimte- en badkamer, zijn alle wanden in het appartement volledig afgefilmd. Wandkleur volledig wit met een kwaliteit boven behangklaar en onder sausklaar. 

De toiletruimte is tot een hoogte van ca. 1.3 meter voorzien van hetzelfde tegelwerk als in de badkamer (wit 250 x 400 mm). Daarboven is de wand afgewerkt met wit spuitwerk.

Alle plafonds, behoudens de plafonds van de meterkast, technische ruimte en berging zijn voorzien van wit spuitwerk. De V-naden in de plafonds worden dichtgezet.

De vloer van de woning wordt voorzien van een 70 mm afwerkvloer. Mocht je een harde vloerbedekking willen toepassen, dan dien je rekening te houden met het volgende:

Houd bij de keuze van de harde vloerbedekking rekening met een juiste keuze in relatie tot een optimaal gebruik van de vloerverwarming, maar ook in relatie tot het zoveel mogelijk beperken van contactgeluiden

De vloerbedekking mag niet verlijmd / verspijkerd worden aan de dekvloer. Doe je dit wel, zou dit schade kunnen veroorzaken aan ondergelegen leidingen (zoals vloerverwarming).

Voor het zoveel mogelijk beperken van contactgeluiden dient de harde vloerbedekking los te liggen van alle wanden. Daarnaast dient onder de vloerbedekking bij voorkeur geen geluidsisolerende ondervloer aangebracht te worden. Doe je dit wel dan kunnen de dekvloer en de isolerende ondervloer tegen elkaar in gaan werken. Mocht je de vloer moeten egaliseren, omdat de dekvloer niet helemaal vlak is dan kan dit met vezelplaten of egaline.

Laminaat is toegestaan, mits dat op de juiste wijze wordt aangebracht en met de juiste ondervloer wordt toegepast.

Er is een hangend wandcloset met toiletzitting en een fontein met kraan. De wanden zijn tot een hoogte van ca. 1.3 meter voorzien van hetzelfde tegelwerk als in de badkamer (wit 250 x 400 mm). Daarboven is de wand afgewerkt met wit spuitwerk. De vloer is afgewerkt met vloertegels kleur grijs afmeting 300 x 300 mm.

De woningen zijn voorzien van een WKO (WarmteKoudeOpslag) installatie waarvan de gesloten bron is gelegen in de achtertuin (onder de grond). De warmtepomp betreft een water-waterwarmtepomp met ingebouwde boiler van 178 liter voor het warm tapwater. De warmtepomp zorgt voor de warmwatervoorziening in de woning alsmede de voeding van de vloerverwarming met vrije koeling.

Op elke verdieping van de woning vloerverwarming aangelegd met een individuele thermostaat in elke verblijfsruimte, in de badkamer en de onbenoemde ruimte (zolder bij de woningen met kap).

Iedere woning wordt voorzien van een mechanisch gebalanceerd ventilatiesysteem met WTW-unit. In de woonkamer wordt een CO2 sensor geplaatst die de hoeveelheid in te blazen en af te voeren lucht bepaald. In de badkamer bevindt zich daarnaast een extra schakelaar waarmee de badkamer extra afgezogen kan worden.

Alle wanden worden tussen behangklaar en sausklaar opgeleverd en kun je naar je eigen smaak schilderen of behangen. Kozijnen dienen in oorspronkelijke staat te blijven en mogen niet worden geschilderd of op een andere manier worden bewerkt. Houdt er rekening mee dat als je in overleg met de verhuurder eventuele wijzigingen aanbrengt, je bij het verlaten van de woning deze in de oorspronkelijke staat moet terugbrengen. Het is niet toegestaan om te boren in tegelwerk, vloeren en schachten.

De binnendeurkozijnen en -deuren worden als volgt uitgevoerd:

- Plaatstalen fabrieksmatig afgelakte (witte) kozijnen met spiegelstuk.
- Opdekdeuren in witte kleur waarbij bovenlichten worden uitgevoerd met spiegelstuk. De meterkastdeur wordt voorzien van ventilatieroosters.

De trap van de begane grond naar de eerste verdieping wordt uitgevoerd als een dichte vurenhouten trap. De trap van de 1e verdieping naar de 2e verdieping wordt uitgevoerd als een open vurenhouten trap. De trapbomen, treden, stootborden en hekwerk worden dekkend geschilderd in een witte kleur (RAL 9010).

De woningen worden voorzien van een glasvezelaansluiting. De gladvezelaansluiting bevindt zich in de meterkast. De huurder dient zelf een abonnement af te sluiten bij een telecomaanbieder. In de woonkamer wordt een bedrade UTP en CAI aansluiting voorzien. Alle slaapkamers worden voorzien van een loze leiding vanaf de meterkast die door huurder zelf bedraad kan worden.

De woningen worden voorzien van PV (zonne)panelen om te komen tot een EPC =0.  De toegepaste PV panelen hebben minimaal vermogen van 300 wp (wattpiek) per paneel. De panelen worden uitgevoerd als monokristal flullblack panelen. Bij de woningen met een plat dak worden de PV-panelen op stellages aangebracht met ballast.

Onderstaand treft u het aantal PV-panelen per woning aan:

Bouwnummer(s)

Adres

Aantal panelen

68, 69

Dr Belagelaan 9L & 9M

13

70 t/m 80

Dr Belagelaan 9 tm 9K

12

81

Van Vorststraat 2

11

82 t/m 90

Van Vorststraat 2A tm 4C

10

91

Van Vorststraat 4D

11

92 t/m 101

Van Vorststraat 6 tm 8D

12

102 t/m 105

Bernard Clementstraat 2 tm 8

 

10

 

Alle tuinen worden onderling van elkaar afgescheiden door middel van een houten schutting. Aan de achterzijde van de tuin worden de woningen afgescheiden middels een staafmathekwerk met hedera (klimop) beplanting en loopdeur naar het parkeerterrein.

In de achtertuin wordt over de volle breedte van de tuin tot een diepte van circa 250cm een terras aangelegd. Tevens zal er een looppad worden aangelegd naar de berging en achterom.

Op het binnenterrein is voor iedere woning een parkeerplaats voorzien. Het binnenterrein kan enkel met de auto/fiets bereikt worden via de Van Vorststraat. Aan het binnenterrein grenzen ook de achterompoorten die leiden naar de achtertuinen van de woningen.